LETSFLOW
LETSFLOW

Kitty Strand

Jag har yogat i över 40 år och undervisat i över 25. Delat yogan med så många underbara elever och kollegor. Nu vill jag sprida min passion och mitt brinnande för yogan i en helt ny dimension. Tillgänglig för alla - alla som vill. När/var du vill & kan. Aldrig begränsande.

Be free & See you today, tomorrow - everyday!

LETSFLOW

by Kitty

Om LETSFLOW - Om Filmerna - Yogis Om Kitty

LETSFLOW

Om

Namnet LETSFLOW är inte ett ord, men en känsla. 

Det föddes i juni 2023 en dag på morgonen när jag yogade själv vid havet på min yogaplats i Menton på franska Rivieran. Det kom till mig naturligt som en vacker svepning från solen, vinden och havet förenade. Jag stannade till från känslan i mitt yogafllöde och visste att det var inte bara ett ord, inte ett ord till i mitt liv. 

Det finns så mycket att smaka på i LETSFLOW känslan. Jag älskar ord uttalade högt eller tyst, som väcker ett leende i mig. Ett leende är en känsla. Precis som LETSFLOW är. Jag blir lycklig av. Jag stannar i leendet och i lyckan. Varför skall jag ha bråttom ifrån LETSFLOW känslan? 

Ordets känsla lever och andas. En som har att berätta.  En som bjuder på mer. ”Känn på mig!” 

Den lever, för den står inte stilla. Den rör på sig, och tar oss vidare med sig. Det är så lätt att fastna i ett problem, i en livs situation. Vi tror – oavsett hur smarta vi än är – att vi aldrig kommer kunna komma loss från problemets vassa klor. Vi börjar få panik. Panik naturligt föder ännu mer panik. Panik uppätna faller vi ihop och fastnar där. I ett hörn någonstans. Hjärnan kommer alltid att producera destruktiva tankar! Den informerar inte med röd varning triangel om sin felproduktion. Vi, Mr. eller Mrs. Panik kan inte tänka tydligt om den felproducerade tanken. Hjälplöshet är tungt att ha med sig på livets resa. Sanningen är att tankar och känslor passerar. Ibland och ofta är dem väldigt trög flytande. Men förr eller senare passerar dem. LETSFLOW. Och så helt plötsligt är vi inte kvar i panikkänslan, i klorna som fångar. Flödet kom, befrielsen kom med flödet.

Under hösten 2023 fick jag en stor bomb på mig. Det var en chock! Jordbävning, åska, översvämningar och stormvindar.  Det hade varit så lätt att fastna i panikens klor, ge näring till destruktiva tankar ock känslor, att ge upp.

Val, att välja, våga att välja, följa, i följd av…. 

Jag starta mitt företag. Jag var lika redo som namnet var. Vi båda var lika redo på alla sätt utan att vi visste om det. Idag är jag oerhört tacksam för bomben all inkl. 

LETSFLOW är en kick, en energibomb, en påminnelse om att det finns! Det finns flöde och allt annat vi får möjlighet att skapa och uppleva på flödets väg. Jag vet att många kommer bli påminda av flödet från namnet på mitt företag.

I LETSFLOW känslan bor en hel del lekfullhet o bus! Man bara vill hoppa upp, skratta och sätta i gång med något kul, framåt uppåt!

Tillsammans är vackert och viktigt! LETSFLOW together heart to heart, breath to breath. Vi behöver varandra. Ett stärkande ord, en varm kram, en blick, en liten överraskning, nyfikna öron som vill lyssna… så litet som behövs för att flödet skall aktiveras.

TACK, HJÄRTLIGT TACK till ER ALLA som hjälpte mig med flödet över till en annan värld, där jag kan inspirera andra ännu friare varje dag med LETSFLOW.

PS:// Sorry, ni som trodde att LETSFLOW föddes från yogan, direkt indirekt, nej men ja! Så klart är det magiskt att uppleva ena yoga flow efter det andra, skapa, känna på och svettas i. Men det djupaste budskapet är att stå upp och ta sig vidare. Inifrån med glödande hjärta med LETSFLOW känslan inneboende i!

 NAMASTE

LETSFLOW tillsammans

//kitty strand

LETSFLOW

Om Filmerna

Daily LETSFLOW 

LETSFLOW filmidén föddes i mig under hösten 2022.

 • Jag ville nå ut till människor med Kunskap/Kärlek/Kreativitet från mina 40 yoga år.

 • Till många. Överallt på jorden. Inte bara till dem på mina klasser.

 • Ha en möjlighet att vardagliges påminna så många som möjligt om närhet inåt och hemåt.

 • På ett nytt och modernt sätt. Hand i hand med yogans gamla vackra rötter.

 • Vi behöver varandra i livets flöde.

 • ”What comes from the Heart reaches the Heart!”

 • Jag vill bjuda in alla till LETSFLOW filmerna. Alla som är nyfikna på livet. 

 • En ny LETSFLOW film kommer ut varje dag från mig till dig. Något att se fram emot med glädje, nåt att vara nyfiken på, nåt att längta till varje dag. 7 gånger varje vecka. Året runt. Daily LETSFLOWS tar inte semester!

 • Varje LETSFLOW film är ”uppe” bara i 5 dagar. ”Sen är det alltid för sent!” Utan stress, utan press ”Här och NU!” varje dag, ej bibliotek.

 • LETSFLOW filmerna släpps dagligen varje morgon.

 • LETSFLOW filmernas har en yogalärare: Kitty. Rent en ”skola” man följer i filmerna.

 • LETSFLOW filmernas längd är ca. 30/40 minuter. Du hinner! Tidigt på morgonen, när barnen sover, på din lunchrast, innan ett viktigt möte, innan din tenta, på eftermiddagen som ”kaffe” boost eller sent på kvällen, när andra sover.  Perfekt att ha med sig på landet, på båten, på semestern på resande fot. Även från sjuksängen laddas du bara genom att lyssna på mina ord på min röst.

 • LETSFLOW filmerna dagligen innehåller en fin balans mellan filosofiska tankar, psykologi, andning, yogaflows, statiska yogapositioner och meditation.

 • LETSFLOW filmernas ”tråd” är varierande. Ett ord/mening/citat, är dagens tråd. Det kan vara tex. ”Nyfikenhet, oro, fötter, konst, höst, vila, energi” mm. Dagens film vävs från dagens tråd.

 • Dagliga LETSFLOW filmernas namn är trådets namn.

 • LETSFLOW filmerna är hög technologi. Inspelade med 4K-video och med avancerad ljudupptagning för att ge en upplevelse utan motstycke.

 • LETSFLOW filmernas miljö är varierande. Oftast från utomhus. Från en plats som inspirerar mig att spontant stanna till, bygga upp min inspelningsutrustning, rulla ut min matta, sätta på mitt headset och filma in en ny LETSFLOWLOVE. Varje film är väldigt levande, kryddad av olika länder, kulturer, smaker och dofter. I soluppgången, i solnedgången eller under fullmånen. En film från ett torg i Italien, en annan från klipporna på Cap Martin, från den kända porslin fontänen i Budapest kanske nästa under fikonträdet i Andalusien. Vissa från mitt vardagsrum nära mina Buddhas. Vem vet?

 • LETSFLOW klubbens medlemskaps pris är 99 kronor per månad. Utan bindningstid, utan uppsägningstid. Jag vill att alla skall ha råd med mina dagliga inspirationer. En student, en frånskild mamma med 3 små barn, en pensionär. Priset är samma för alla. Men vill du betala mer för att supporta min yogakonst, så kan du då välja ett lite högre belopp (vilket belopp som helst upp till max 399 kronor)

 • LETSFLOW filmerna passar alla, såsom nybörjare som mer erfarna.

 • LETSFLOW filmerna ger trygghet. Kittys trygghet. Varje dag. ”Vi ses i morgon”.

 • NAMASTE och LETSFLOW från film till film dag efter dag.

LETSFLOW

Yogis Om Kitty

Tack till Er Alla!

Älskade ängel Kitty - Som för många andra är DU början på min yoga resa och anledningen till längtan och att fortsätta resa Din kärlek och ditt sätt att undervisa är ju magin med yoga!! Tack vare att du utmanat mig har jag utvecklats - det är sann undervisning! På och utanför mattan - alltid tillsammans. /Heidi P

Du hjälpte mig hitta och landa i yogans magiska värld fantastiska Kitty. /Sara B

Du är en topp yogalärare i Göteborg om inte hela Sverige! Helt unika klasser! /Ebba C

Du introducerade mig till yoga och din magi Med bus, kärlek och krav. /Anna-Karin L

Dina pass är ju galet bra! Det är så härligt att bli utmanad och känna att man pressar sina gränser och klarar det!! Och din energi!! du är ju världens bästa! /Maria W

Du är magisk Kitty har bara träffat dig på pranafestivalen & yoga games och du har en fantastisk kärleksfull energi & unik yogastil som jag uppskattar. /Atefeh A

Du är hård ibland men känner man dig så vet man att det är för vår skull. Inga klasser är som dina. /Sofia B

Jag har yogat för dig i många år och älskar din yoga Kitty Strand - du har stärkt mig både fysiskt och psykiskt Du är verkligen en omtänksam person och din yoga är i toppklass! Stor kram till dig! /Maria Z

Du är bästa yogainspirationen. /Cecilia H

Du är en sån inspiration till så många av oss. /Carmen N

Du var min första yogalärare och har lärt mig allt jag kan. Så oerhört tacksam för dina pass och för att jag fått utvecklas under din guidning. /Sofi B

Du är en otrolig inspirerande själ och är duktig på att se potential och utmana en positiv förändring hos dina yogautövare. Det ser jag på som en otroligt viktigt kraft. /Danica N

Du har alltid varit en av mina stora inspiratörer från första mötet på Hallifornia i Varberg. Mycket av din ande svävar över mina flow klasser. /Helen H

Bästa Kitty Strand - du har verkligen fått mig att utvecklas! Du är en fantastisk person och älskar din yoga!! Vi alla älskar det du gör! /Tina M

Dina pass är konst. Tala om vart du går. /Marianne H

Kitty you are the best f.. k the rest !! /Jenny A

Det finns ingen som du. Saknar dig så! /Nina R

Började min "yogaresa" på din klass någon gång 2007, kom ju från kampsporten, hade du inte varit så "tuff" hade jag nog inte fastnat för yogan då, så är väldigt tacksam för att jag hamnade hos dig. /Marco Z

För 6 år sen. Exakt 6 år sen var det när du Kitty visade mig yogan underbara värld. Jag hade fått mitt andra barn och hade precis kommit igång med träningen igen. Jag hade aldrig yogat innan och tog min första klass som hette Power Vinyasa på Hagabadet. Jag visste inte vad Power Vinyasa betydde men det lät väldigt Powerful. När jag kom in i klassen såg jag en yogainstruktör - en vackra stark kvinna med det finaste långa hår jag sett, som spred så mycket glädje, kärlek och inspiration. 70 minuter försvann som ett ögonblick. Varje rörelse var som magi och så vackert. Det var svårt den första gången (jag kunde knappt röra mig ut från salen) men jag upplevde något som jag aldrig upplevt förut. Jag ville inte sluta och har sedan dess alltid velat komma tillbaka. Jag har nu börjat förstå Yoga mer och mer både fysiskt och mentalt men det är du Kitty som visade mig och öppnade denna magiska dörr. Du lärde mig att utvecklas, fortsätta även när det är tufft och njuta av livet även det är regnar. Jag kommer aldrig sluta att yoga - det är en del av mitt liv tack vare dig. Yoga ligger i mitt hjärta för alltid. /Vera J

Du är ju en fantastisk yogalärare. /Karin W

Alla har sin stil och du har din Kitty Strand! De som känner att det är just ditt sätt att undervisa på som de behöver kommer att fortsätta följa dig. Du är en mycket kompetent och inspirerande person på väldigt många sätt. /Maria L

Det bästa passet jag vart på är hos dig, Ärlig och energirik och brann för lärandet och yogan. En av Göteborgs bästa yoga lärare. /Julia D

Under din ledning, på Elixia/SATS började min yoga resa på allvar, byggde styrka i kropp o själ. /Agneta J

 Du var min första yogalärare på pyramiden. /Madeleine P

Det var du som fick mig att börja Yoga. Nu är det 9 år sedan. /Robert J

Bästa Kitty, du öppnade mitt yogahjärta på Pyramiden för över 20 år sedan. /Martina E

Jag är så tacksam att över att mitt liv korsade dina ”yogaresor”. Din yoga formade om mig. Det var tufft för egot men otroligt utvecklande. Dina ord, dina flöden - de är magiska. ”i varje andetag. I varje hjärtslag. Livet är ett mirakel. Miraklet är du. Här och nu.” All kärlek! /Malin S

Finaste Kitty! Började yoga för dig under början av Pandemin på Pustervik. Vi var ett stort hav av yogisar och trots det kändes det som att alla hade en personlig relation till dig och jag blev helt tagen av energin och den familjära och kärleksfulla stämningen. Du ser alla dina elever och ger så otroligt mkt energi och omtanke. Vi är ju så många yogis som älskar dina klasser och din fina person. /Åsa C

Du fick mig att börja med yoga och fastna för det. Jag har verkligen uppskattat ditt sätt att lära ut och att du är noga med att vi ska göra rätt i positionerna. Svårt att lära sig annars. /Maria D

Kitty du kan genom dina komponerade pass få en att komma in i ett gott flow, liksom en skön resa. /Annika S

Du är unik Kitty. Finns ingen som dig. Din själ speglas i din Yoga finaste du. /Paolo M

Finaste Kitty finns ingen som du. /Jenny H

I known you for more than 10 -15 years basically all my history in Sweden. For me your toughness is discipline and is part of who you are No ONE should take that away from you, you are one master teacher who has been true to yourself and that is what you deliver at Yoga. More of students is because you see potential on them is because this is a practice of development-From nothing comes nothing- that is a great teaching from you, Kitty life is full of wonder and surprises. The yoga family you have created. Love u Kitty. /Elena B

Du är ju den allra bästa av de bästa! Fantastisk helt enkelt. /Britta S

Du är en superkompetent Yogalärare Kitty. /Lillemor F

Jag vill bara säga att du är den absolut bästa yogalärare jag någonsin träffat. Du inspirerar enormt många och få besitter den kunskap och erfarenhet inom denna värld, såsom du. Du är grym och det kommer gå fortsatt bra för dig. All kärlek och respekt till dig. /Charlotte G

Du är sannerligen en ikon, och kommer fortsätta vara det Älskar allt du ger Kitty. /Sara S

Dina klasser har varit livslina för mig i många år. /Adisa K

Du är tveklöst den bästa yogaläraren jag mött. Ingen annan kan matcha lekfullheten, glädjen, variationen och utmaningen du ger i dina klasser Du är bäst verkligen. Jag hoppas du vet det TACK för allt du gett på mattan. /Marie J

”Jag har letat efter DIG!” var mina första ord till dig när jag hittade min väg till dig. Vilken skattekista det var att gå på dina klasser Kitty. Även om det var många år sen nu, så tänker jag på dig och saknar din magiska energi! /Adina M

Finaste Kitty, det var din mjuka tuffhet som jag föll för! Sluta aldrig att vara dig själv! /Martina

Jag älskar dina klasser! / Elina J

Bästa yogaläraren jag har nånsin träffat. Det var ca 15 år sen på Gymnasium som jag testade första gången och blev helt fast pga bästa läraren. Älskar din TUFFA yoga! / Caroline J

Din konst behövs! Väldigt tacksam för alla klasser! / Josefine

Kitty, du är starkast lysande stjärna. Även om det var ett tag sen jag var hos dig, så finns din röst i mitt huvud när jag yogar hemma. Älskar dina finurliga, filosofiska tankegångar som gifter sig så fint med flödet! / Mami C

Det finns ingen annan som DIG! Som vågar se yogan på riktigt, för att tämja egot! /Jonna A

Jag upplever Kitty mjuk och väldigt pedagogisk. /Pia C

Du som är så mjuk i rösten och fantastiskt kreativ och utvecklande i dina yogaflow klasser /Jungle Queen

Du är världsklass! Finns bara en Kitty! /Alexandra L

Bästa Kitty, dina klasser har alltid varit fantastiska! /Finn D

Finaste underbaraste Kitty, DU gav mig yogan och den gåvan är ovärderlig. Dina klasser är magi och så mycket mer än yoga. Din ENERGI, dina ord och omtänksamhet om dina elever är unik! Du utmanar och utvecklar med kärlek! /Sara G

Love always to you, cutest little yogini! /Leelamovement

Ingen annan har den värmen i rösten eller ger sådan fantastisk energi. /Rickard K

Tack vare dina klasser hittade jag tillbaka till min egen kroppsutveckling igen. /Ormbunken

Det finns ingen annan som har lika vackra utmanande klasser som dig! Din kunskap vävs in i vackra flöden och ord som inspirerar och grundar. Du är fantastisk. Kan inte tacka dig nog. /Sara

Kitty, I learned yoga with you and it turned a light in my really bad days. You are a great teacher, your smile, and how you “pushed” us during your classes is the best thing that happened to me! /Saran M

Hittade yogan genom dig och har fortfarande inte hittat nån som kan mäta sig med dig. /Mimmi A

Efter mitt första pass med dig insåg jag inte kommer att kunna yoga med nån annan än dig! Kreativitet, hjärta, utmaning, inspiration och välmående är vad du ger mig! /Mini A

Jag hittade yogan o nyckeln till såååååå mycket i mitt liv tack vare dig! Du är för alltid i mitt hjärta! /Charlotte B

Du är utmanande inspirerande och kreativ! /Ulrika G

Jag älskar dina pass. Du är en fantastisk lärare och underbar människa. /Eva

Kitty, du utvecklar oss varje gång vi är hos dig. På mattan och utanför mattan. Dina omtänksamma ord har vi alltid med oss. /Marie

Du utmanar för att utvecklas, båda på mattan och utanför gör du med kärlek. Jag och många med mig värderar denna kärleksfulla utmaning högt. /Anna R